Bestanden aanleveren fotogravure

Bestanden voor foto gravure
Indien u een foto wil laten lasergraveren en deze digitaal wil aanleveren dient de foto te voldoen aan volgende specificaties:

Minimaal 300 DPI op graveergrootte voor spiegels (jpg, bmp, psd bestand)
Minimaal 500 DPI op graveergrootte voor alle andere materialen (jpg, bmp, psd bestand)
Een gescande foto omzetten naar de vereiste DPI volstaat enkel indien de originele foto is afgedrukt met minimale korrel 400. Indien de korrel onvoldoende is kunnen wij dit mits sceciaal daarvoor ontworpen software de foto alsnog graveerbaar maken. Contacteer ons voor meer informatie.

Beschikt u enkel over een foto op papier dan kan u de foto aan ons overmaken. Wij hebben alle technologie in eigen huis om de foto professioneel te scannen en graveerklaar te maken. Stuur ons uw foto met de post toe en wij maken u vrijblijvend prijs. De foto wordt u natuurlijk retour gestuurd.

De kwaliteit van de foto- lasergravure hangt in grote mate af van de kwaliteit van de aangeleverde foto. Indien wij vaststellen dat de kwaliteit van het aangeleverde materiaal niet toereikend is voor een perfecte gravure zullen wij u daar steeds op voorhand over inlichten zodat u alsnog kan beslissen of de foto al dan niet gegraveerd dient te worden. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel !