• Laser cutting & lasergraveren

  • Laser cutting & lasergraveren

  • Laser cutting & lasergraveren

  • Laser cutting & lasergraveren

Laser cutting & lasergraveren

Laser cutting & lasergraveren

Laser cutting & lasergraveren

Laser cutting & lasergraveren

Titre français

Lasergegraveerde inox naamplaten en/of deurbellen

Wij danken u alvast voor uw belangstelling in onze producten. Hieronder vind u een uitleg van de verschillende procedures die mogelijk zijn van onze standaard lasergegraveerde naamplaten en/of deurbellen.
Bent u geïnteresseerd in een afwijkende maat vraag ons dan  een vrijblijvende offerte.

OVERZICHT INOX NAAMPLATEN / DEURBELLEN

Cortenstalen lasergesneden naamplaten en / of deurbellen

Wij danken u alvast voor uw belangstelling in onze producten. Hieronder vind u een uitleg van de verschillende procedures die mogelijk zijn van onze standaard naamplaten en/of deurbellen in cortenstaal.
Maatwerk is steeds mogelijk !!! Contacteer ons dan voor een vrijblijvende offerte.

CORTENSTAAL NAAMPLATEN/DEURBELLEN

Inox lasergesneden naamplaten en/of deurbellen

Wij danken u alvast voor uw belangstelling in onze producten. Hieronder vind u onze standaard naamplaten en / of deurbellen in geborstelde  inox 316 . Maatwerk is steeds mogelijk !!! Contacteer ons voor een passende en vrijblijvende offerte naar uw wensen .

OVERZICHT inox lasergesneden naamplaten en / of deurbellen

Lasergesneden/lasergegraveerde grafplaten

Wij danken u alvast voor uw belangstelling in onze producten. Hieronder vind u een uitleg van de verschillende procedures die mogelijk zijn van onze standaard grafplaten, grafdecoratie, letters en/cijfers, foto's gravure in grijswaarden of in kleur.
Maatwerk is steeds mogelijk !!! Contacteer ons dan voor een vrijblijvende offerte.

OVERZICHT INOX GRAF TOEBEHOREN

Huisnummers in geborsteld inox 316

Bent u op zoek naar moderne, huisnummers in verschillende afmetingen en lettertypen,  dan bent u bij Actual-Laser bvba aan het goede adres. Maatwerk is steeds mogelijk, vraag vrijblijvend een offerte aan. 

OVERZICHT HUISNUMMER INOX

Cortenstalen huisnummers

Bent u op zoek naar huisnummers in cortenstaal   dan bent u bij Actual-Laser bvba aan het goede adres. Maatwerk is steeds mogelijk, vraag vrijblijvend een offerte aan. 

CORTENSTALEN HUISNUMMERS

Inhuldigingsplaten

Bent u op zoek naar moderne inhuldigingsplaten moet je bij Actual-Laser bvba zijn. Lasergesneden, lasergegraveerd, diepgefreesd . Is steeds MAATWERK !!! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

OVERZICHT INHULDIGINGSPLATEN

Identificatieplaatjes en/of frontplaten

Bent u op zoek naar inox, aluminium identificatieplaatjes en/of frontplaten moet je bij Actual-Laser bvba zijn.  Vraag vrijblijvend een offerte aan.

IDENTIFICATIEPLAATJES/FRONTPLATEN

Gepersonaliseerde producten

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde producten moet je bij Actual-Laser bvba zijn. Particulieren, horica, industrie, medisch...  Vraag vrijblijvend een offerte aan.

GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN

Lasergraveren /lasersnijden van hout

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde producten in hout voorzien van teksten en/of logo's  moet je bij Actual-Laser bvba zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

LASERGRAVEREN EN/OF LASERSNIJDEN HOUT

Lasergraveren/lasersnijden leder

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde producten in leder voorzien van teksten en/of logo's  moet je bij Actual-Laser bvba zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Lasergraveren/lasersnijden leder

Inox bloemen/foto/letters of cijfers voor grafzerk

Verkrijgbaar bloemen of foto in inox, of brons voor op grafzerk al dan niet in kleur. Ook verkrijbaar inox of bronzen letters en cijfers.

INOX /BRONZEN BLOEMEN OF FOTO/INOX BRONZEN LETTERS EN CIJFERS

Massief bronzen grafplaten / naamplaten/huisnummers

Brons is een tijdloos en stijlvol materiaal met vele mogelijkheden en varianten.Kan dienen voor grafzerken,naamplaten, inhuldigingsplaten.

MASSIEF BRONZEN PLATEN/HUISNUMMERS

Maatwerk industrie of openbare plaatsen

Maatwerk industrie

Maatwerk voor industrie van gegraveerde machineplaten., synoptische panelen en frontpanelen van stukwerk tot seriewerk, al dan niet met variabele gegevens.

We beschikken over een uitgebreid gamma aan materialen van kunststof, aluminium, messing tot inox.

Diverse afwerkingen van uw machineplaat zijn mogelijk: bevestigingsgaten, zelfklevend, afgeronde hoeken,… Ook is er mogelijkheid tot het graveren van maatstrepen en maataanduiding op uw artikelen.

Maatwerk openbare plaatsen

Maatwerk voor openbare plaatsten. 
Denk daarbij aan reclamezuilen, reclameborden, lichtbakken, vitrines, gevelletters, staanders, spandoeken, wegwijzers, parkingsborden, etc.

Een weloverwogen buitensignalisatie op uw terrein zet u vlot in de kijker.

Voeg een titel of een slogan toe

De inhuldiging van een gebouw, een schip, een monument, ... gaat gepaard met een inhuldigingsplaat. Ook voor de herdenking van personen, bepaalde gebeurtenissen, ... maken wij herdenkingsplaten.

Onze inhuldigingsborden en herdenkingsborden zijn beschikbaar in verschillende materialen en afwerkingen. Inox, brons, cortenstaal, plexi ...

Actual Laser